Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.03.2017 10:44

mam sporo ziarna słonecznika łuskanego, do czego wykorzystać?

Odpowiedzi (51)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

28.03.2017 15:50

Prażony to świetny dodatek do sałatek, do różnych ciast można dodawać, do pieczywa, bułeczek :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.03.2017 16:42

Dodaj do : ciasta, ciastek, pasztetu, sałatek, surówek, swojskiego pieczywa-bułki, chleb, rogale, jako panierka do mięsa, jeść taki gotowy łuskany bezpośrednio.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.03.2017 17:04

Dodawać do sałatek, jogurtu, upiec ciasteczka a najlepiej do chrupania

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

28.03.2017 17:45

ja dużo używam do pieczywa oraz do sałatek i surówek

Janina

Zadanych pytań: 159

28.03.2017 18:19

Dodaję do chleba i do sałatek. Możesz upiec pyszne ciasto słonecznikowiec;))

izapozdro

Zadanych pytań: 232

28.03.2017 18:48

sałatka z brokułem, fetą i sosem czosnkowym :)

benka

Zadanych pytań: 15

28.03.2017 18:54

Słonecznik można w suchym miejscu dość długo przechowywać i używać na różne sposoby, o których dziewczyny napisały.

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.03.2017 18:59

ja dodaję do pieczenia chleba. robiłam pastę ze słonecznika, dodaję do sałatak

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

28.03.2017 19:08

do ciastek,ciasta,zup,sałatek

wyattearp

Zadanych pytań: 102

28.03.2017 19:16

do ciasta, ciasteczek, jako panierka do mięs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak