Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.06.2016 15:35

mam świeżutki groszek, czy muszę go wyłuskać czy można zrobić razem z łuskami?

Odpowiedzi (35)

irenka

Zadanych pytań: 888

11.06.2016 20:40

ja lubię bez łusek

Janina

Zadanych pytań: 159

11.06.2016 20:45

Nie jem z łuskami, fasolkę szparagową tak;))

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.06.2016 20:45

Możesz przygotować z łupkami też są smaczne

Marta1986

Zadanych pytań: 859

11.06.2016 21:02

i takie i takie sa smaczne

halina17

Zadanych pytań: 271

11.06.2016 21:07

Wolę łuskany groszek, chyba , że jest b ardzo młodziutki to wtedy przyrządzam w "łupinkach".

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

11.06.2016 21:10

zawsze robię łuskany

adelajda

Zadanych pytań: 234

11.06.2016 21:16

tylko łuskany

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.06.2016 22:20

nie jadłam jeszcze z łuskami,wyłuskać raczej

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.06.2016 22:38

Taki świeżutki jadam z łuskami, do zupy z młodymi warzywami dodaję łuskany.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

12.06.2016 00:06

ugotuję z łuskami , dzięki za rady

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak