Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

06.10.2013 11:44

mas krem z masła czy budyniowa lepiej Wam smakuje do przekładania ciasta, tortów?

Odpowiedzi (29)

adelajda

Zadanych pytań: 234

06.10.2013 12:03

z masła roślinnego najbardziej lubię ale budyniową też lubię

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 12:07

Częściej robię budyniową :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.10.2013 12:23

budyniowa, lżejsza, delikatniejsza i mniej kaloryczna

Jastinka

Zadanych pytań: 229

06.10.2013 12:24

zdecydowanie wolę masę budyniową

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.10.2013 12:35

osobiście bardziej wolę budyniową ale domownicy wolą z masła

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 12:36

budyniowa! :) za maślaną nie przepadam, jest zbyt tłusta

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

06.10.2013 12:36

bardziej lubię budyniową

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

06.10.2013 12:44

Z reguły wykonuje budyniową do tortów!

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.10.2013 12:48

wolę budyniową masę

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 12:49

lubię masę budyn z masłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak