Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

15.09.2013 12:21

Mąż mi właśnie przyniósł grzyby, nie mam suszarki, nie lubię ich robić i co teraz z tym fantem ?!?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.09.2013 12:54

Ja myślę że zamarynować, zima długa i na pewno się przydają

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

15.09.2013 13:01

Też się chętnie nimi zajmę,ostatni tydzień codziennie robię cały koszyk grzybów i jakoś mi się nie znudziły:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.09.2013 12:23

możesz podrzucić do mnie ja je zrobię :)

Odpowiedzi (37)

joanna30

Zadanych pytań: 50

15.09.2013 12:23

Chciałabym takiego męża ;) ale tak na serio mozesz je poporcjować zamrozić :)

bogusia19

Zadanych pytań: 7

15.09.2013 12:25

oczywiście możesz zamrozić, a potem jak znalazł do róznych dań bedziesz dodawać.

plocia

Zadanych pytań: 561

15.09.2013 12:31

Mam dużo prawdziwków. Sosu już nie chcę bo ostatnio cały tydzień jadłam sos z maślakami haha

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.09.2013 12:31

oczyścić je z mężem a póżniej obgotować i zamrozić ew,pokroic i suszyc na słońcu albo w suszarce pozyczonej od sasiada

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.09.2013 12:32

oj czemu mój nie pójdzie na grzyby ? jednak zasuszyłabym te grzybki :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.09.2013 12:34

oddać sąsiadce :):):)

idealme

Zadanych pytań: 62

15.09.2013 12:38

duze kapelusze pokroj i uloz na gazecie, niech same schną :) reszte pokroj na drobne kawalki zalej wrzatkiem i zamroz, beda do sosu :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

15.09.2013 12:41

Z prawdziwkami to pójdzie Ci szybko bo sporo robaczywych :). Obierz, oczyść, pokrój i do zamrażarki :). A później będą jak znalazł. Możesz też ususzyć w piekarniku :).

pestka

Zadanych pytań: 424

15.09.2013 12:41

oczyścić , obgotować i zamrozić

Noruas

Zadanych pytań: 232

15.09.2013 12:44

zawsze możesz suszyć normalnie, pokrojone i na talerzyku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak