Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

12.12.2013 14:05

Mięso częściej smazycie czy robiecie duszone, gotowane?

Odpowiedzi (46)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.12.2013 14:33

najczęściej duszone i pieczone

sasanka

Zadanych pytań: 22

12.12.2013 14:38

Zależy jakie mięso :) kurczak zawsze smażony/pieczony a schab duszony w postaci gulaszu albo zrazów :) ale jak tak podliczyć z ostatniego miesiąca to raczej duszonego bo więcej schabu było na stole :)

pestka

Zadanych pytań: 424

12.12.2013 14:43

częściej robię gotowane i duszone

Laila2786

Zadanych pytań: 74

12.12.2013 14:51

najczęściej smażę lub piekę

Cranberry

Zadanych pytań: 34

12.12.2013 14:55

smażone i duszone :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

12.12.2013 14:56

duszone i smażone

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

12.12.2013 15:04

robię i duszone i smażone

gosia561

Zadanych pytań: 1389

12.12.2013 15:04

zazwyczaj duszę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.12.2013 15:04

najpierw obsmażam a potem je duszę

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

12.12.2013 15:10

smażę lub duszę gotowanego nikt u nas w domu nie lubi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak