Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.10.2014 19:20

Mięso do gulaszu wcześniej marynujecie czy od razu smażycie ?

Odpowiedzi (46)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

04.10.2014 11:11

posypujemy ulubionymi przyprawami 30 minut przed smażeniem

marenka

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 11:41

Ja nie marynuje ;)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

04.10.2014 11:50

zawsze marynuję przez noc,potem smażę

Natalija

Zadanych pytań: 0

04.10.2014 15:40

marynuję przez 1-2 godziny i dopiero smażę

dodi

Zadanych pytań: 256

04.10.2014 16:49

od razu smażę

sasanka

Zadanych pytań: 22

07.10.2014 10:29

ja zawsze marynuje przez noc :)mięso ma wtedy super smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak