Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

emylka86

Zadanych pytań: 106

27.04.2012 19:36

Mięso na grilla przygotowujecie dużo wcześniej, czy przed samym wrzuceniem na ruszt?

Odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.04.2012 19:50

wcześniej przynajmniej 24 godziny lub 2 dni.Jest dużo lepsze:)

Kuchareczka2

Zadanych pytań: 908

27.04.2012 20:18

wcześniej

emylka86

Zadanych pytań: 106

28.04.2012 09:06

ja jak mam czas to tez robie to wczesniej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak