Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

13.02.2013 14:57

Mięso na roladki rozbijacie przykrywając je folią czy nie ?

Odpowiedzi (2)

EDYTKA

Zadanych pytań: 3

13.02.2013 15:08

wszystko co rozbijam tłuczkiem przykrywam folią: mięso się nie przykleja do tłuczka i nie dziurawi, nie chlapie po ścianie i nie trzeba ich szorować, a po trzecie przez folię można naprawdę cienko rozbić mięso i potem pomóc nią sobie zawinąć roladkę:)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

13.02.2013 15:53

zawsze wkładam do woreczka, nie chlapie sobie po kuchni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak