Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Madzik239

Zadanych pytań: 15

12.03.2016 11:04

Moczycie groch jasiek przed gotowaniem fasolki??

Odpowiedzi (54)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

15.03.2016 10:30

Tak, powinno się moczyć w osolonej wodzie przez ok. 12 godzin a potem gotujemy w świeżej,

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

15.03.2016 13:08

Zawsze namaczam na całą noc

marzenciak1985

Zadanych pytań: 269

18.03.2016 15:58

zawsze moczę

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

05.06.2016 06:45

Fasolę zawsze moczę krócej się wtedy gotuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak