Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2012 19:23

Mój piekarnik szybko przypieka górę. Mięso mogę przykryć folią i potem ją zdjąć aby się zarumieniło. Z ciastem to jednak nie bardzo bo ciasto rośnie i folia by się przykleiła. A ciasta , które wymagają dłuższego pieczenia za bardzo się przypiekają.

Odpowiedzi (1)

ziutula

Zadanych pytań: 1561

08.02.2012 23:14

spróbuj folię stronę do ciasta posmarować olejem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak