Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

04.02.2014 17:58

Moja babcia "sprzedała" mi kiedyś patent..co zrobić, żeby ciasto drożdżowe było żółciutkie ( jakbyśmy dały ok 10 jajek )dać np. 4 jajka i sok z marchewki ( ścieramy na tarce i wyciskamy przez gazę). Sprawdza się ;)

Odpowiedzi (16)

krokus

Zadanych pytań: 145

04.02.2014 18:28

Oj tak te babci i mamy rady są bezcenne ;) A ich zeszyty z przepisami to największy skarb :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

04.02.2014 18:37

Cenna rada- zapamiętam :)

halina17

Zadanych pytań: 271

04.02.2014 18:41

Dobra rada.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.02.2014 18:50

dziękuję na pewno wypróbuję

Christopher

Zadanych pytań: 31

04.02.2014 19:50

Krokus,ale jeżeli ciasto wymaga tyle jaj ,to marchewka ich nie zastąpi.Barwy na pewno doda.

Rysia

Zadanych pytań: 2

04.02.2014 20:39

Dobry pomysł kiedy nie trzeba dużo jajek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak