Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

14.02.2014 19:51

Moja mama zawsze do masy makowej na makowca dodawała jedno jabłko starte na tarce o grubych oczkach, wtedy mak jest wilgotny. Ja też tak robię. Ktoś z Was też może stosuję taką metodę ?

Odpowiedzi (19)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.02.2014 20:44

słyszałam ale nie stosowałam,chociaż jadłam makowiec z dodatkiem jabłka i jest lepszy

Milka100

Zadanych pytań: 76

14.02.2014 21:06

nie dodawałam ale skorzystam z dobrej rady

halina17

Zadanych pytań: 271

14.02.2014 21:41

Nigdy nie dodawałam jabłka do masy makowej.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

14.02.2014 21:45

Nie robiłam nigdy makowca- ale podoba mi się ten pomysł !

sara1

Zadanych pytań: 478

14.02.2014 21:59

też tak robię

teresa18

Zadanych pytań: 502

14.02.2014 22:01

Ja dodaje jogody lub czarna poprzeczkę z kompotu

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

14.02.2014 22:03

ja również często dodaję starte jabłko

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.02.2014 22:05

osobiście nigdy nie dodaję jabłka ale znajoma zawsze dodaje starte jabłko

krokus

Zadanych pytań: 145

14.02.2014 22:37

teresa18 teresa o...muszę wypróbować Twój sposób , bardzo mi się podoba zwłaszcza te jagody

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak