Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.10.2013 17:22

MOJA RADA:Aby panierka do kotletów lepiej się trzymała , do jajek dodajmy kilka kropli oliwy .

Najlepsze odpowiedzi (3)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

30.10.2013 08:24

robię podobnie

Beata73

Zadanych pytań: 1093

30.10.2013 09:33

cenna rada!!

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.10.2013 18:21

oliwę możemy spokojnie podgrzewać do 200 C

Odpowiedzi (6)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.10.2013 17:46

skorzystam z rady, dziękuję

Dorian

Zadanych pytań: 1093

29.10.2013 18:06

do wszystkiego oliwa, ale przyznam, ze nie stosuje oliwy do cieplych potraw, bo oliwy nie powinno sie podgrzewac

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.10.2013 18:33

wiem o tym ale nie zawsze stosuję

berys18

Zadanych pytań: 1434

29.10.2013 18:35

nie wiedziałam o tym

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.10.2013 19:48

Ja zawsze do jajka dodaję 1 łyżkę wody i też nigdy mi nie odchodzi

EwelinkA_93

Zadanych pytań: 2

29.10.2013 20:01

cenna rada, nie wiedziałam o tym :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak