Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

20.10.2013 19:13

MOJA RADA:aby pierogi były idealne , dodajemy gorącej wody , musi być na tyle goąca , aby zaparzyła mąkę , wówczas ciasto będzie elastyczna i gładkie , a pierogi smaczne .

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

20.10.2013 19:17

Bardzo dobra rada, tak również robię, dzięki;)

iwi

Zadanych pytań: 115

20.10.2013 19:36

Zgodzę się z Tobą

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.10.2013 19:38

dodaję ciepłą, gorącej nie próbowałam

Odpowiedzi (25)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.10.2013 19:14

Cenna rada. Dziękuję.

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 19:14

super rada dziękuję

pestka

Zadanych pytań: 424

20.10.2013 19:16

tak właśnie robię , i to dobra rada

Cranberry

Zadanych pytań: 34

20.10.2013 19:17

Dziękuję skorzytam :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 19:17

przydatna rada, dzięki

Malinka

Zadanych pytań: 302

20.10.2013 19:23

Sprawdziłam to już dawno temu i rzeczywiście działa:)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.10.2013 19:27

a ja się z tym nie zgodzę. Dodając gorącej wody ciasto robi się "gumiaste", woda powinna być ciepła ale nie wrząca/gorąca

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.10.2013 19:30

tak to prawda, zawsze tak robię

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

20.10.2013 19:34

też zaparzam mąkę mocno ciepłą wodą:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.10.2013 19:38

tak wlasnie robie :) i pierozki sa super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak