Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

28.10.2013 18:48

MOJA RADA:aby upieczone ciasto biszkoptowe nie opadło, dodaj sok z cytryny lub łyżkę octu.

Odpowiedzi (22)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.10.2013 20:03

muszę dodać sok z cytryny i wypróbować

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

28.10.2013 20:16

czasem dodaję ocet, ale chyba nie jest to gwarantem nieopadania ciasta :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

28.10.2013 20:26

przydatna rada, dzięki

Ola1984

Zadanych pytań: 295

28.10.2013 21:16

Ja zawsze dodaję ocet razem z proszkiem do żółtek, świetnie się puszą i biszkopt wychodzi przepyszny.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.10.2013 21:17

muszę wypróbować

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.10.2013 21:33

Przydatna rada. Dzięki.

Iwka

Zadanych pytań: 174

28.10.2013 21:50

ciekawa rada

Simeo

Zadanych pytań: 191

28.10.2013 22:04

robię podobnie

Klisza

Zadanych pytań: 50

28.10.2013 22:19

o, dobrze wiedzieć

Krzysiek3

Zadanych pytań: 58

28.10.2013 22:34

dodaję ocet

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak