Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

02.08.2015 10:09

Moja rada: czasami jak chcę zagęścić zupę i nadać jej wyrazisty smak, to pod koniec gotowania rozpuszczam w zupie 1 albo 2 małe trójkąciki topionego ostrzejszego sera (w zależności od tego jaki smak chcę uzyskać )

Odpowiedzi (25)

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.08.2015 15:02

bardzo często dodaję serek do zup :) polecam :)

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

02.08.2015 17:35

dziękuje za radę

magda1976

Zadanych pytań: 1

02.08.2015 19:17

Fajny pomysł, muszę wypróbować

Saga123

Zadanych pytań: 0

02.08.2015 19:25

dziękuję za radę, w najbliższym czasie ją wypróbuję

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.08.2015 20:33

tez tak robię dodaję taki w kostce 100gr

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

03.08.2015 07:17

lubie zupy z serkiem topionym zazwyczaj śmietankowym

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.08.2015 07:56

też dodaję czasem serek topiony (czytajcie skład, niektóre serki to istny chemiczny śmietnik), ale dla smaku, nie gęstości.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

03.08.2015 08:54

dzięki za ciekawą poradę

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

03.08.2015 16:13

Bardzo fajny pomysł!

justynkag

Zadanych pytań: 45

04.08.2015 08:23

Bardzo fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak