Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.10.2013 09:17

MOJA RADA dla Wacława I:Gdy ugotowany z buraków barszcz stracił kolor i wygląda mało apetycznie, zagotowujemy go, zestawiamy z ognia i wrzucamy surowy, obrany i ponacinany głęboko w cienkie płatki surowy burak. Po 2-3 godzinach barszcz odzyska kolor. Przed podaniem silnie go podgrzewamy, ale nie gotujemy.

Odpowiedzi (14)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

21.10.2013 12:21

gorzej kiedy nie mam tych 3-3 godzin żeby barszcz postał bo trzeba podawać - co wtedy ? wtedy radzę dolać sok z surowego buraka

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.10.2013 12:47

też tak robię

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

22.10.2013 07:14

robie podobnie

Beata73

Zadanych pytań: 1093

22.10.2013 10:16

tez tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak