Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.11.2013 19:04

MOJA RADA:Jeśli ubijamy śmietanę kremówkę, cukier puder dodajemy na początku ubijania, zdąży się wtedy rozpuścić i dobrze połączyć ze śmietaną.

Najlepsze odpowiedzi (3)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.11.2013 19:06

dziękuję za radę,skorzystam

pestka

Zadanych pytań: 424

08.11.2013 19:08

tak nie robiłam , dodawałam stopniowo, ale spróbuję

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.11.2013 19:37

ZAWSZE DODAJĘ ZWYKŁY CUKIER I DODAJĘ GO NA POCZĄTKU UBIJANIA

Odpowiedzi (18)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

08.11.2013 19:05

Nigdy tak nie robiłam, obawiałabym się że śmietana się nie ubije

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

08.11.2013 19:10

Cukier zawsze daję na początku ubijania :)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

08.11.2013 19:14

ok spróbuję w ten sposób :)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

08.11.2013 19:17

jeśli ubijamy śmietanę i ta nie chce się ubić to możemy ją wykorzystać np do zupy - jeśli dodamy cukier to tak się nie da... cukier puder jest pyłem więc rozpuści się w ubitej śmietanie w ciągu kilku sekund

jasiek

Zadanych pytań: 1346

08.11.2013 19:27

ja nigdy nie daję cukru do kremówki, dla mnie jest wystarczająco słodka

iwi

Zadanych pytań: 115

08.11.2013 19:58

Dzięki za info.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.11.2013 20:05

cukier puder daję na koniec. zwykły cukier na początku

Seba

Zadanych pytań: 1313

08.11.2013 20:25

dobrze wiedzieć

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.11.2013 20:37

Ja równiez daje zwykły cukier na początku i ubijam

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

08.11.2013 21:04

daję na końcu i tak jak Pyza pisze, można wykorzystać do zupy,sosu czi innego deseru jak się nie ubije na sztywno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak