Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

29.04.2015 17:27

Moja rada: jeżeli chcecie aby buraki ćwikłowe szybciej się ugotowały to trzeba do wody do gotowania wrzucić 2 albo 3 łyżki cukru, buraczki będą również miały wtedy ładny kolor :)

Odpowiedzi (35)

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.04.2015 20:10

dobra rada ale ja ostatnio piekę buraczki w piekarniku w foli aluminiowej

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

29.04.2015 20:11

dobrze wiedzieć

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

29.04.2015 20:29

Moja babcia też tak robi :)

Janina

Zadanych pytań: 159

29.04.2015 20:39

Nie wiedziałam o tym, dzięki;)

pestka

Zadanych pytań: 424

29.04.2015 21:07

to bardzo dobra rada, z pewnością z niej skorzystam

Betina#45

Zadanych pytań: 8

29.04.2015 21:10

przydatna rada ;) dziękuje

misia53

Zadanych pytań: 339

29.04.2015 21:52

tego jeszcze nie słyszałam , dzieki , fajna rada!

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

29.04.2015 22:09

dziękuję za radę

bietka

Zadanych pytań: 563

29.04.2015 22:17

cieszę się że mogłam pomóc :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.04.2015 23:08

Super rada :-) , dziękuję ślicznie :-).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak