Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.10.2013 17:21

MOJA RADA:Kurczaka pieczemy odpowiednio do jego wagi .Jeśli waży 1 kg -pieczemy 1 godz , jeśli waży 1,5 kg-pieczemy 1,5 godz.itd

Najlepsze odpowiedzi (3)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

30.10.2013 08:24

słyszałam o tym!!

Beata73

Zadanych pytań: 1093

30.10.2013 09:33

tak własnie piekę

berys18

Zadanych pytań: 1434

29.10.2013 17:25

o tym wiedziałam:)

Odpowiedzi (7)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.10.2013 17:47

dzięki za radę

Cranberry

Zadanych pytań: 34

29.10.2013 18:16

a to nie jest tak z każdym mięsem? ja np. schab też tak piekę ile waży tyle czasu, ale może źle :)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.10.2013 18:23

KAWALEK WAŻĄCY 1,5 KG NALEŻY PIEC 2 GODZINY , KAWALEK O WADZE 2 KG -2,5 GODZINY

kate.500

Zadanych pytań: 1516

29.10.2013 19:05

stara zasada

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

29.10.2013 19:12

szkoda, że nie piszesz też o temperaturze pieczenia co ma bardzo duże znaczenie

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.10.2013 19:46

dobra rada ale myślę że dużo zależy od temperatury pieczenia

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.10.2013 21:51

tez tak robię, czas pieczenia adekwatny do wagi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak