Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

28.10.2013 18:51

MOJA RADA:Spód sernika z kruchego ciasta należy podpiec przed nałożeniem masy serowej.

Odpowiedzi (27)

idealme

Zadanych pytań: 62

28.10.2013 20:01

nigdy nie podpiekam i zawsze wychodzi super :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.10.2013 20:14

czasami podpiekam ale częściej ser daję na surowe ciasto

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

28.10.2013 20:29

też tak robię

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.10.2013 21:12

zawsze piekę razem z serem

adelajda

Zadanych pytań: 234

28.10.2013 21:14

ja też nie podpiekam i zawsze mam dobry sernik ale masa serowa nie jest zbyt rzadka

lena57

Zadanych pytań: 10

28.10.2013 21:29

ja nigdy tak nie robię i nigdy nie było problemów

Silver Teaspoon

Zadanych pytań: 52

28.10.2013 21:33

czasami podpiekam, czasami nie

margaret

Zadanych pytań: 4

28.10.2013 21:55

ja nie podpiekam,mam dobry sprawdzony przepis i jest wyśmienity:)

Stenka

Zadanych pytań: 467

28.10.2013 22:08

ja robię bez podpiekania i wychodzi dobrze

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.10.2013 22:08

ja robię różnie do jabłecznika piekę sam spód najpierw potem nakłam masę jabłkową a do sernika piekę razem wszystko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak