Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.10.2013 09:19

MOJA RADA:Wiśnie i inne owoce pestkowe przed drylowaniem włóżmy na kilka minut do zamrażalnika lodówki. Dzięki temu, po usunięciu pestki, owoce będą miały ładny , niezmieniony kształt.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.10.2013 09:23

tak, to o tym wiedziałam troszkę zrobią się twardawe i bez problemu wyjdzie pestka a owoc będzie miał ładny kształt .

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.10.2013 09:36

Dobre rady zawsze w cenie...

Seba

Zadanych pytań: 1313

21.10.2013 11:11

fajnie wiedzieć, dzięki

Odpowiedzi (20)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.10.2013 09:20

super rada dziękuję

aniagdz

Zadanych pytań: 5

21.10.2013 09:21

cenna rada, choć pewnie wykorzystam w następnym roku:)

pestka

Zadanych pytań: 424

21.10.2013 09:22

tyle lat dryluje - ale o tym nie słyszałam , skorzystam z tej rady w przyszłym sezonie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

21.10.2013 09:25

Dobrze wiedzieć, super rada :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

21.10.2013 09:37

dzięki za radę

Ania84

Zadanych pytań: 67

21.10.2013 09:38

super, zastosuję, moje zawsze wychodzą rozpaćkane :)

aginaa

Zadanych pytań: 700

21.10.2013 09:43

i sok moze nie bedzie pryskal :)

dodi

Zadanych pytań: 256

21.10.2013 09:43

super. Dzięki

bietka

Zadanych pytań: 563

21.10.2013 09:49

dobra rada :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.10.2013 10:10

dobra rada, dzięki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak