Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

luki3333

Zadanych pytań: 1

29.07.2017 16:17

Moje pytanie jest jak przyrządzić bulion warzywny który to jest w składnikach przepisu na: Jak zrobić pikantną zupę gulaszową? Zobacz video! http://www.doradcasmaku.pl/blog/7079/jak-zrobic-pikantna-zupe-gulaszowa-zobacz-video.html Jest też nieścisłość w przepisie bo w składzie obok jest 1l bulionu, a na filmiku jest opisane wlewamy 2 litry bulionu warzywnego, dokładnie w 0,28 s. Bardzo proszę o wyjaśnienie, ile należy dodać bulionu i jak się robi taki bulion, najlepiej od razu proporcje i składniki na ten bulion. Pozdrawiam serdecznie

Najlepsze odpowiedzi (2)

Doradca Smaku

Zadanych pytań: 64

30.07.2017 11:03

Proszę dodać dwa litry bulionu. Przepisy na buliony warzywne znajdzie Pan tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepisy/szukaj/bulion%20warzywny

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.08.2017 00:11

Dobrze, ze Ds odp. na Twoje pyt.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak