Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

adelajda

Zadanych pytań: 234

08.01.2014 12:30

mroziliście może żółtka czy nadają się po rozmrożeniu do użycia ?

Odpowiedzi (39)

malina

Zadanych pytań: 4

08.01.2014 12:59

nigdy nie mroziłam

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.01.2014 13:03

nigdy nie mroziłam ale ciekawe czy sie da

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.01.2014 13:06

@adelajda, nie ma sprawy :) @olla85, muszę spróbować zamrozić ubite z cukrem :D

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

08.01.2014 13:06

ja zamroziłam raz i więcej tego nie zrobię, bo nie nadawały się do niczego a chciałam dodać je do kremu i były twarde, ale za to białka można mrozić i często to robię

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.01.2014 13:07

ja nie mroziłam

Aga-25

Zadanych pytań: 3

08.01.2014 13:13

mroziłam i nie polecam bo nie ma sensu

agnieszkalider

Zadanych pytań: 284

08.01.2014 13:24

Myślę, że nic nie zastąpi świeżych, osobiście nie mroziłam.

dada

Zadanych pytań: 19

08.01.2014 13:37

co najwyżej użyłabym je do ciasta kruchego

Czyki

Zadanych pytań: 72

08.01.2014 13:41

Białka mroziłam ,są doskonałe do ubicia, ale żółtek nigdy nie próbowałam.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

08.01.2014 13:43

Nigdy nie mroziłam żółtek i jeżeli zamrozisz je całe to nie będzie to zbyt dobry pomysł,raz w programie kulinarnym było podane że za pomocą niskiej temperatury można ugotować żółtka wle nie wiem jak by się zachowały np.ubite z cukrem tak jak pisze Alex_M

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak