Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

11.04.2014 18:07

Na ile dni wcześniej przed przełożeniem można upiec biszkopt?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.04.2014 12:13

Dwa dni przed przełożeniem można już upiec, zawinąć w folię żeby nie wysechł. Tak robiła moja ciocia jak piekła na większe imprezy.

Ania84

Zadanych pytań: 67

11.04.2014 22:52

myślę że 1 dzień przed, wcześniej to bedzie za suchy

Kasia35

Zadanych pytań: 218

12.04.2014 08:37

jeden dzień przed

Odpowiedzi (6)

Janina

Zadanych pytań: 159

11.04.2014 19:33

Najlepiej na bieżąco albo na jeden dzień przed;)

Milka100

Zadanych pytań: 76

11.04.2014 19:48

jeden lub dwa dni prędzej, ale najlepszy świeży

kuklik

Zadanych pytań: 604

11.04.2014 20:20

dzień przed lub dwa jeśli wcześniej to go nasączamy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.04.2014 20:45

ja przeważnie piekę w dniu w którym potrzebuję

pestka

Zadanych pytań: 424

11.04.2014 20:46

ja piekę czasami jeden dzień przed przełożeniem

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

13.04.2014 08:15

jeden dzień wcześniej i owinąć ściereczką bawełnianą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak