Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

16.12.2013 11:00

na jakie sposoby podajecie karpia na wigilie?

Odpowiedzi (35)

dodi

Zadanych pytań: 256

16.12.2013 12:03

u mnie smażony

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.12.2013 12:07

u mnie jest smażony i w galarecie

Janina

Zadanych pytań: 159

16.12.2013 12:29

Karp smażony na maśle, to tradycja;)

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

16.12.2013 13:13

odeszlismy od karpia, jakos nie cieszyl sie zbytnia popularnoscia.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

16.12.2013 13:13

U mnie po żydowsku i smażony, panierowany.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

16.12.2013 13:15

pieczony w panierce

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.12.2013 13:15

smażony na masełku

dada

Zadanych pytań: 19

16.12.2013 13:16

smażony, jednak w tym roku będzie pstrąg

Monika10

Zadanych pytań: 3

16.12.2013 13:39

karp musi być u mnie smażony, w śmietanie, i po żydowsku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.12.2013 14:16

smażony na ciepło,wędzony i trochę w galarecie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak