Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

14.06.2015 23:52

Na jakiej patelni smażycie ryby ? Porcelanowa ? Teflonowa ? Żeliwna ?

Odpowiedzi (57)

irenka

Zadanych pytań: 888

15.06.2015 21:30

ja smażę na patelni teflonowej

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.06.2015 22:05

smażę ryby na teflonowej

mysza620

Zadanych pytań: 9

15.06.2015 22:34

smażę na zwykłej teflonowej .

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

15.06.2015 22:43

smażę na teflonowej

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.06.2015 23:48

na teflonowej

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.06.2015 20:44

Jak smażę dużo ryb to na stalowej ,a jak mniejszą ilość to na ceramicznej bo jest mniejsza:)

Benita

Zadanych pytań: 1

17.06.2015 10:29

Przeważnie na teflonowej z małą ilością tłuszczu. Do smażenia ryb bardzo fajnie sprawdza się również patelnia grillowa.

agataw1990

Zadanych pytań: 62

22.06.2015 17:06

Najczęściej na teflonowej ale na ceramicznej też mi się zdarza

Futka

Zadanych pytań: 2

25.06.2015 11:27

Ja najczęściej smażę na patelni teflonowej :)

Ewkani

Zadanych pytań: 4

27.06.2015 21:43

Na ceramicznej, mam akurat taką o dużej średnicy dzięki czemu wygodniej jest przewracać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak