Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

09.02.2016 19:13

na jakim mięsie robicie pomidorową?

Odpowiedzi (55)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

09.02.2016 20:39

ja gotuję na skrzydełkach

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

09.02.2016 20:39

zazwyczaj na drobiowym mięsie

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.02.2016 20:43

Zawsze gotuję na kurczaku czasami jak mam to dorzucam kosci schabowe albo gotuję skrzydełka

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.02.2016 21:07

pomidorówka tylko na wywarze warzywnym :) bez mięsa

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.02.2016 21:08

robię tylko na warzywach, czasem na kurczaku

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

09.02.2016 21:11

zazwyczaj na kurczaku, a czasami na kościach schabowych

pestka

Zadanych pytań: 424

09.02.2016 21:19

gotuję na skrzydełkach lub na wywarze warzywnym

Renataj

Zadanych pytań: 1275

09.02.2016 22:15

Pomidorówkę zazwyczaj gotuję na rosole z dnia poprzedniego, a rosół najczęściej drobiowy lub z mięsa mieszanego.

anka1988

Zadanych pytań: 25

09.02.2016 22:25

ja zazwyczaj na mieszanym, kurczak, kawałek wołowego, kości ze schabu.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

10.02.2016 00:18

na rosole z drobiu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak