Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lidia6

Zadanych pytań: 475

11.08.2013 15:10

na jakim tłuszcz smażycie jajecznicę,smalec czy masło

Odpowiedzi (39)

Monika10

Zadanych pytań: 3

11.08.2013 21:11

pyszna na maśle i tak robię

biatriss

Zadanych pytań: 61

11.08.2013 21:54

masło albo margaryna

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

11.08.2013 23:21

jest lepsza na maśle

Granita

Zadanych pytań: 249

12.08.2013 02:42

ja zawsze na maśle-staram się na ekologicznej (niby...ma certyfikat,ale ufać chyba nigdy do końca nie można) osełce.Jest nieporównywalna z jajecznicą usmażoną na czymkolwiek innym.

Granita

Zadanych pytań: 249

12.08.2013 02:49

Czy piliście kawę orkiszową?Jak wrażenia?Do czego jest podobna w smaku?Czy łatwo nią zastąpić kawę tradycyjną?

Granita

Zadanych pytań: 249

12.08.2013 02:50

Przepraszam za powyższe-machinalnie dodałam pytanie,myśląc,że jestem na głównej stronie...

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

12.08.2013 07:03

ja polecam masło klarowane, nie koniecznie trzeba kupować, można zrobić samemu, a smak jest nieporównywalny.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

12.08.2013 08:01

Jeśli jajecznica to tylko na maśle :)

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

12.08.2013 16:39

zdecydowanie na maśle

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak