Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marcia7

Zadanych pytań: 166

22.02.2016 12:32

na jakim tłuszczu najlepiej wychodzą sznycle?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.02.2016 14:37

wieprzowe koniecznie na smalcu

Janina

Zadanych pytań: 159

22.02.2016 15:15

Do smażenia używam smalcu i oleju;))

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2016 14:29

smalec jest dobry i olej rzepakowy

Odpowiedzi (20)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.02.2016 12:59

ja smażę na oleju rzepakowym

Malinka

Zadanych pytań: 302

22.02.2016 13:27

Ja smażę na oleju rzepakowym z dodatkiem margaryny.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.02.2016 13:33

Ja smażę podobnie jak Malina na oleju i margarynie

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

22.02.2016 13:45

Najczęściej na oleju

Wacław

Zadanych pytań: 1269

22.02.2016 13:54

ja smażę na oleju a sąsiad na smalcu

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

22.02.2016 14:00

myślę, że na oleju rzepakowym

pestka

Zadanych pytań: 424

22.02.2016 14:38

używam oleju i margaryny

Damiano

Zadanych pytań: 0

22.02.2016 14:57

ja smażę na smalcu

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.02.2016 15:27

ponoć są dobre na smalcu, ale ja używam oleju rzepakowego do smażenia

halina17

Zadanych pytań: 271

22.02.2016 15:46

Smażę na oleju rzepakowym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak