Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

16.03.2015 12:56

na jakim tłuszczu smaży się prawdziwe kotlety schabowe, podobno na smalcu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.03.2015 13:49

Mieszam smalec z olejem po połowie;)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.03.2015 22:44

Powinno się na smalcu, ale czasem smażę na oleju

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.03.2015 22:46

najlepsze na smalcu .ale ja nie zawsze smażę na smalcu,czasem na oleju:)

Odpowiedzi (39)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.03.2015 12:57

Podobno na smalcu,ja smażę na oliwie

Maridka19

Zadanych pytań: 59

16.03.2015 13:02

Ja też smażę na oliwie :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.03.2015 13:18

Teściowa używam smalcu i faktycznie to smak dawnych schabowych

pestka

Zadanych pytań: 424

16.03.2015 13:19

ja smażę na maśle klarowanym i takie nam smakują najbardziej

Asik32

Zadanych pytań: 2

16.03.2015 13:24

najlepiej jest smażyć na smalcu ale ja nie zawsze mam i smażę też na oleju winogronowym.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.03.2015 13:28

ja schabowe smażę zawsze na smalcu

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.03.2015 13:34

tradycyjne kotlety schabowe powinny być smażone na smalcu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.03.2015 13:45

schabowe smażę zawsze na smalcu

adelajda

Zadanych pytań: 234

16.03.2015 13:54

ja smażę na oliwie

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.03.2015 14:12

Kiedyś jakiś kucharz /chyba p. Kuroń/ mówił, żeby smażyć na tłuszczu pochodzącym z danego produktu tzn. mięso wieprzowe na smalcu, warzywa na oleju roślinnym. I zawsze się zastanawiałam na czym /zgodnie z tą regułą/ smażyć mięso drobiowe ? - ja zazwyczaj smażę na oleju.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak