Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

29.03.2015 16:40

Na jakim tłuszczu smażycie pieczarki ?

Odpowiedzi (42)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

29.03.2015 20:30

na maśle ..tylko

irenka

Zadanych pytań: 888

29.03.2015 20:43

na oleju lub na maśle

AgaS10

Zadanych pytań: 650

29.03.2015 20:49

Raczej na maśle:)

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.03.2015 21:00

Zależy do jakiej potrawy mają być dodatkiem, wtedy często na oleju, ale do zjedzenia np. z dodatkiem mięska, jako dodatek do obiadu - obowiązkowo na masełku :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

29.03.2015 21:14

najczęściej na maśle klarowanym

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.03.2015 21:14

jeśli już robię to na oleju

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

29.03.2015 22:06

Na oleju lub maśle klarowanym

ada.la

Zadanych pytań: 39

29.03.2015 22:40

ja na oleju

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.03.2015 22:42

kiedyś na oleju , ale teraz coraz częściej na maśle klarowanym.

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

29.03.2015 23:07

na margarynie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak