Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

22.01.2014 11:12

na jakim wywarze robicie barszcz czerwony ?

Odpowiedzi (22)

marzencia2007

Zadanych pytań: 394

22.01.2014 11:32

na wieprzowym, najlepiej z dodatkiem kości wędzonej :)

pajbek

Zadanych pytań: 257

22.01.2014 11:38

Częściej na drobiowym, ale na wędzonce też mi się zdarza :-)

Milka100

Zadanych pytań: 76

22.01.2014 11:39

na drobiowym

Cranberry

Zadanych pytań: 34

22.01.2014 11:39

no wieprzowym zazwyczaj

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.01.2014 11:54

na wieprzowym, ale najbardziej mi smakuje na wołowym:-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.01.2014 12:39

Na wywarze warzywno-mięsnym (drobiowym).

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.01.2014 12:40

Na żadnym po prostu obieram buraki kroję w plasterki i zaczynam gotować , daje cukier ,szczyptę soli , na koniec wlewam barszcz biały z butelki aby był kwaskowaty lekko smak

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

22.01.2014 13:42

na wywarze warzywnym

pestka

Zadanych pytań: 424

22.01.2014 13:50

na wędzonym boczku lub na wywarze warzywnym

matesko

Zadanych pytań: 14

22.01.2014 13:59

robię różnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak