Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

20.12.2013 23:17

Na święta chcę zrobić roladki z piersi indyka.Czym proponujecie je nafaszerować ?

Odpowiedzi (21)

pestka

Zadanych pytań: 424

21.12.2013 08:14

szynka , papryka, ogórek, ser żółty, pieczarki

iwi

Zadanych pytań: 115

21.12.2013 08:41

Mozzarellą i suszonymi pomidorami

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.12.2013 09:38

ja nafaszerowałabym je szpinakiem i fetą

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.12.2013 10:26

szpinak i dodatek serka fety jest smaczne

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.12.2013 11:43

grzybki jak masz, polecam suszone śliwki są bardzo dobre

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.12.2013 14:01

ja bym zrobiła ze śliwką suszoną albo z morelą suszoną

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.12.2013 15:18

ze szpinakiem, pieczarkami ,szynką ,papryką, ogórkiem z czym tylko chcesz i co domownicy lubią

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

21.12.2013 21:15

szpinak, ser lub pieczarki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.12.2013 00:09

Faszeruje je : szynka , papryka, ogórek, ser żółty, pieczarki, boczek, szpinak, śliwka, morela suszone.

Monika58

Zadanych pytań: 299

22.12.2013 03:38

pierś indycza jest białym mięsem i delikatnym - ja nafaszerowałabym ją czymś na słodko - morele i rodzynki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak