Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

30.03.2011 13:38

naczynie żaroodporne z przykrywką czy bez ?które jest lepsze?

Odpowiedzi (8)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

30.03.2011 13:41

ja mam z przykrywką i jestem zadowolona

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

30.03.2011 13:43

z przykrywką - nie musisz je do każdego dania używać, ale do niektórych jest potrzebna...a poza tym zwykle są dość głębokie i mogą służyć także jako oddzielne naczynie

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

30.03.2011 13:44

Ja mam z pokrywką i wychodzę z założenia, że jest lepsze, bo pokrywki nie musisz używać za każdym razem.

borgia

Zadanych pytań: 89

30.03.2011 13:48

Poza tym chcąc przygotowane danie przenieść z jednego miejsca na inne... co czasami mi się zdarza - przykrywka jest niezastąpiona. Często marynuję w takim naczyniu mięso na grilla i w nim przewożę. Nie mam na myśli przeniesienia z kuchni do pokoju np. ;)

KasiaK90

Zadanych pytań: 515

30.03.2011 14:07

z przykrywką jest lepsze

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

30.03.2011 14:44

Z przykrywką bardziej pożyteczna bo można na niej serwować dania na stole

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.03.2011 16:35

z pokrywką

teresa18

Zadanych pytań: 502

30.03.2011 19:54

z pokrywką, ją też można używać jako naczynie, miałam taką(reszta się szybko zbiła) i długo mi służyła jako naczynie do zapiekania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak