Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.02.2012 09:10

Nadmiar pieczywa mrozisz czy dajesz do lodówki,w lodówce podobno szybciej staje się czerstwe ?

Odpowiedzi (2)

Mirka-Ludomila

Zadanych pytań: 55

13.02.2012 10:05

nie mrożę, gdy mi zostanie to suszę na bułkę tartą

elwal

Zadanych pytań: 610

13.02.2012 10:25

Mrożę, po rozmrożeniu jest jak świeże. A bułkę wrocławską, bagietkę lub bułeczki suszę do kotletów mielonych i na tartą bułkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak