Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

18.10.2013 12:06

Nadziewacie paprykę?jeśli tak to zazwyczaj czym?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.10.2013 12:17

Najczęściej nadzienie mięsno ryżowe

Mati13

Zadanych pytań: 1524

18.10.2013 12:07

ja nie robiłem nadziewanych papryk, ale jadłem nadziewane małe papryki taki farszem podobnym jak na ruskie pierogi

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

19.10.2013 17:44

farszem jak na gołąbki

Odpowiedzi (40)

Beatris

Zadanych pytań: 43

18.10.2013 12:07

Papryki nie nadziewam, bo za nią nie przepadamy. Ale inne warzywa i owszem. Najczęściej nadziewam je mięsem mielonym lub grzybami z dodatkiem np. ryżu.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

18.10.2013 12:10

bułką tarta z sosem pomidorowym i przyprawami

pestka

Zadanych pytań: 424

18.10.2013 12:10

robię z nadzieniem mięsnym i ryżem

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

18.10.2013 12:10

nadziewane papryki robiłam tylko raz w życiu - farsz z mięsa mielonego, ryżu, cukinii, cebuli, bardzo wszystkim smakowało, ale jakoś wolę faszerowane kalarepki czy cukinie ;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.10.2013 12:11

nadziewam mięsem mielonym drobiowym lub wieprzowym,ryżem,kuskusem,kaszą gryczaną lub jęczmienną,grzybami

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

18.10.2013 12:12

nadziewam mielonym mięsem i ryżem,tak jak do gołąbków

Melania

Zadanych pytań: 7

18.10.2013 12:14

Najczęściej nadziewam ryżem wymieszanym z mięsem mielonym :)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.10.2013 12:14

Robię z takim farszem jak do gołabków;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.10.2013 12:15

najczęściej mięsem mielonym , farszem mięsno pomidorowym,ryżem basmati,z kozim serem i kaszą pęczak .

Izabela9

Zadanych pytań: 25

18.10.2013 12:18

Nadziewam i to często i najczęściej to farsz taki jak do gołąbków.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak