Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.02.2013 19:48

nakłuwacie jajka przed gotowaniem żeby nie pękały?

Odpowiedzi (4)

Poison1988

Zadanych pytań: 188

13.02.2013 19:49

dodaję do wody trochę octu i nawet jeśli pęknie to nie wypływa ze skorupki ;)

eMMe

Zadanych pytań: 177

13.02.2013 19:51

ja nie nakłuwam

ulaaa

Zadanych pytań: 69

13.02.2013 19:53

nie

hahanka

Zadanych pytań: 215

13.02.2013 21:01

nie, wkładam do zimnej wody i nie pękają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak