Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

23.10.2013 14:30

Napoczęłam ogromną dynię i nie zdołam jej całej zużyc. Słyszałam jednak, że można mrozić lub zaprawiać w słoiczki puree z dyni. Robił ktoś już? polecacie?

Odpowiedzi (21)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.10.2013 16:51

Ja dynie kroje w kostkę i mrożę ,będę zużywała głównie do zup i surówek.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.10.2013 16:54

ja polecam zamrożenie bądź zrobienie ciasta

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.10.2013 17:04

robiłam konfiture i mozna mrozic dynie

artur7

Zadanych pytań: 1324

23.10.2013 17:23

ciasto proponuje zrobic

caralajna

Zadanych pytań: 435

23.10.2013 17:27

ja mrożę, potem zimą mam na zupę albo ciasto, polecam takie przechowywanie

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

23.10.2013 17:51

Można też zamrozić albo zrobić kompot lub dżem

mufinka79

Zadanych pytań: 303

23.10.2013 17:58

Ja mrożę i robię mus w słoiczki :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

23.10.2013 21:33

robiłam dżem z dyni, można ją także zamarynować

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

24.10.2013 07:22

polecam dżem

Beata73

Zadanych pytań: 1093

24.10.2013 09:02

zrób powidło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak