Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

migotka28

Zadanych pytań: 20

21.05.2013 11:42

Nie awno prosiłam o pomoc w wyborze maszynki do mielenia mięsa,maszynkę zakupiłam i teraz proszę o rady.Jakie mięsko najlepiej mielić,co dodawać boczek czy słoninke aby nie było zbyt suche po wysmażeniu czy pieczeniu.Czekam na Wasze rady i wskazówki:)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

21.05.2013 13:05

Ja mielę mięso w zależności od tego jakie potrzebuję,tak jak habibi zazwyczaj wieprzowinę z przewagą karkówki ale można dodań również boczek ale gdy potrzebuję to mielę również drób

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.05.2013 12:07

Ja preferuję po prostu różne fragmenty wieprzowiny z przewagą łopatki oraz karkówki, a w razie czego dodaję trochę podgardla lub właśnie boczku :)

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

21.05.2013 18:47

ja z kolei korzystam z szynki i łopatki. Żeby nie było tak suche faktycznie można dodać odrobinę boczku

Odpowiedzi (4)

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.05.2013 14:07

Słoniny nie daję. Mielę zawsze łopatkę albo karkówkę i kotlety nie są suche.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.05.2013 14:19

robię podobnie jak poprzedniczki nie dodaję słoniny :)

Marta11

Zadanych pytań: 34

21.05.2013 16:23

proponuje boczek, szynke i karkowke

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.05.2013 21:04

ja zazwyczaj mielę karkówkę lub łopatkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak