Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marta1

Zadanych pytań: 28

14.08.2013 08:15

Nie przepadam za rybami ale chcę zrobić na obiad bo reszt rodziny uwielbia. Macie jakieś sprawdzone pomysły?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.08.2013 08:17

Ostatnio zrobiłam morszczuka w standardowej panierce z mąki i jajka i był bardzo smaczny :)

Sarenka

Zadanych pytań: 363

14.08.2013 08:22

U mnie wszyscy lubią rybę w sosie greckim :)

malina

Zadanych pytań: 4

14.08.2013 08:23

jem rzadko ryby, ale najlepiej wychodzi mi dorsz z pieca. Dorsz w płacie , kawałek marchewki , odrobinę masła , przyprawa do ryb biały pieprz i świeży koper. Całość zawijam w folię i do piekarnika.

Odpowiedzi (16)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.08.2013 08:18

Może rybę duszonymi z warzywami ,lub curry z ryby -jest to sposób na szybki i przepyszny obiad, fileta wystarczy posypać curry , cebula, masło, pomidory, przyprawa do ryby, sól, cukier , masło.

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.08.2013 08:22

możesz tez zrobić rybę w sosie koperkowym lub serowym

adelajda

Zadanych pytań: 234

14.08.2013 08:26

bardzo smaczne są w cieście

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.08.2013 08:27

Rybą, która nigdy nie zawiedzie, jest łosoś pod każdą postacią :)

Katarina

Zadanych pytań: 21

14.08.2013 08:28

Rybę grillowaną do tego ziemniaki i jakąś surówkę

Cranberry

Zadanych pytań: 34

14.08.2013 08:31

U mnie lubię tilapię w jajku i panierce podawaną na papryce czerwonej podsmażanej z cebulą :)

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

14.08.2013 08:37

ja rybke mam co piątek - POLECAM !!

msmors

Zadanych pytań: 91

14.08.2013 08:39

uwielbiam ryby w cieście albo w panierce. Teraz jest sezon na ryby, zobacz na głównej stronie DS - jest coś na temat ryb i fajny przepis

Janina

Zadanych pytań: 159

14.08.2013 09:14

U mnie rybę najlepiej lubią w cieście i w panierce smażona w głębokim masełku., ale najpierw rybka jest zamarynowana w przyprawach, obłożona plastrami cebuli, zalana olejem i skropiona cytryną zostawiona na parę godzin. Jest pyszna;)

halina17

Zadanych pytań: 271

14.08.2013 09:20

Zależy kto co lubi . Ja smażę panierowaną , duszę rybę z warzywami, smażę w cieście naleśnikowym piwnym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak