Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

13.07.2013 10:26

Niebawem będę miała wiśnie do przerobienia na przetwory.Co oprócz soku,nalewki,dżemów proponowalibyście do zrobienia?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.07.2013 10:40

zamrozić drylowane na sypko

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.07.2013 10:36

ja proponuje wino domowe z wisni ,tylko do tego trzeba oprzyrządowanie,ale za to za parę miesięcy "niebo w gębie " :-)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.07.2013 15:29

bardzo dobra jest konfitura

Odpowiedzi (26)

okrysia

Zadanych pytań: 79

13.07.2013 10:27

po prostu jeszcze można zwyczajny kompot

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

13.07.2013 10:28

sama jestem ciekawa odpowiedzi bo ja tylko KOMPOTY, ewentualnie dżem z dodatkami innych owoców. Ostatnio zmiksowałam wiśnie bez pestek,dodałam cukier i trochę wody i do słoika, a co wyjdzie to się okaże :-)

agus198900

Zadanych pytań: 14

13.07.2013 10:29

może nalewkę;) albo zostaw do zamrożenia;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.07.2013 10:29

zamrozic drylowane;)

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

13.07.2013 10:31

Wiśnie drylowane przesypane cukrem i zawekowane - do deserów na zimę :)

Ewa104

Zadanych pytań: 328

13.07.2013 10:32

Kompotów niestety rodzinka nie pije,nalewkę mam nastawioną.Zamrozić dobra rzecz i trochę pewnie zamrożę,ale zamrażarka nie duża,więc i tak coś muszę wykombinować.

Ewa104

Zadanych pytań: 328

13.07.2013 10:34

Grażynko to też na pewno zrobię,już kilka słoiczków włożyłam.Do ciast i deserów super.Ale przy tej ilości wisienek muszę jeszcze coś wymyślić.

aisoglam

Zadanych pytań: 321

13.07.2013 10:34

Proponuję zamrozić. W zimie będą jak znalazł :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.07.2013 10:36

kompot i zamroziłabym zimą do placka przydadzą się

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.07.2013 10:38

Ewa chyba nie zostanie nic innego jak drylowane dać do słoików a pózniej mozna wykorzystać do ciast i deserów a ciasto z wisniami napewno się zje;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak