Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

05.10.2013 10:05

Niestety zmarzło mi winogrono:( Czy mogę coś jeszcze z niego zrobić?

Odpowiedzi (19)

berys18

Zadanych pytań: 1434

05.10.2013 11:46

chyba tylko wino

pestka

Zadanych pytań: 424

05.10.2013 12:37

a ja wszystkiego nie zdążyłam oberwać- szpaki były szybsze

gibli

Zadanych pytań: 20

05.10.2013 12:40

spokojnie możesz zrobić winko, mi jeszcze troszkę też zostało winogron, a przymrozek też je zdążył już liznąć, z wczorajszych zrobiłam dżemik, a z dzisiejszego zbioru zrobię soki:)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.10.2013 12:43

ja zrobiłabym wino

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.10.2013 12:56

sok zrób, ja kiedyś robiłam :-)

borgia

Zadanych pytań: 89

05.10.2013 13:06

Przymarznięte nabierają niezwykłej słodyczy. Jadłam ciemne prosto z winorośli, lekko podsuszone (był to listopad). Słodkie jak rodzynki. Inne owoce nadają się po mrożeniu niemal do wszystkiego - dlaczego z winem miałoby być inaczej? Myślę, że cokolwiek zrobisz - wyjdzie.

msmors

Zadanych pytań: 91

05.10.2013 13:13

takie najlepsze jest na soki. Ja dzisiaj robię z winogrona

Ola1984

Zadanych pytań: 295

05.10.2013 20:37

Wino najlepsze jest właśnie z przemarzniętych winogron. Są wtedy bardzo słodkie.

caralajna

Zadanych pytań: 435

06.10.2013 09:36

ja też polecam wino, właśnie przemarznięte winogrona najlepiej się do tego nadają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak