Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

joanna30

Zadanych pytań: 50

15.11.2013 11:56

Nigdy nie robiłam piernika staropolskiego i chyba w tym roku się skuszę. Mam pytanie czy moge ciasto przechowywać w plastikowej misce bo nie mam kamionkowej...

Najlepsze odpowiedzi (3)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

15.11.2013 12:16

Nie robiłam nigdy ale mam chęć zrobić :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.11.2013 11:57

Lepsza kamionkowa, ale wydaje mi się że w plastikowej też można

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.11.2013 11:59

ja również uważam, że kamionkowa jest lepsza

Odpowiedzi (6)

borgia

Zadanych pytań: 89

15.11.2013 12:27

Myślę, że jakieś żaroodporne naczynie się znajdzie u Ciebie :). Albo duża szklana salaterka.

joanna30

Zadanych pytań: 50

15.11.2013 12:44

Dzięki za podpowiedzi! wezmę szklana salaterkę i nastawię ciasto bo juz najwyzszy czas ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.11.2013 13:16

myślę ze najlepiej byłaby szklana ale napewno plastikowa tez moze być

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

15.11.2013 17:45

można nawet w garnku emaliowanym, bez obić

alaaa

Zadanych pytań: 201

15.11.2013 22:25

ja w tym roku tez po raz pierwszy robię, mam w szklanej misce myślę że jest lepsza od plastiku

anemon

Zadanych pytań: 163

16.11.2013 10:27

Zdecydowanie szklana misa lepsza od plastikowej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak