Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Chani

Zadanych pytań: 4

04.09.2010 10:36

Nóż szefa kuchni - jak dobrać najlepszy dla siebie, na co zwracać uwagę?

Odpowiedzi (6)

lucyna14

Zadanych pytań: 10

04.09.2010 10:43

podobno ostrze i trzonek muszą być z jednego kawałka stali nierdzewnej,a nie łączone np.z plastikiem

Chani

Zadanych pytań: 4

04.09.2010 11:06

A jak najlepiej dobrać wielkość noża? Rodzajów jest tak dużo, że nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę.

lucyna14

Zadanych pytań: 10

04.09.2010 19:45

jaki nóż ma szef kuchni-nie wiem.Ja mam komplet noży VINZER i są super.Bo do różnych produktów potrzebujesz innego rodzaju i wielkości noża.

Chani

Zadanych pytań: 4

05.09.2010 09:57

Zgadza się, że różne noże są potrzebne - i mam różne. W komplecie, który mam jest tzw. nóż uniwersalny, ale mnie się marzy taki fachowy spory nóż szefa kuchni do siekania, krojenia itd. Chyba zdam się na intuicję i dokonam zakupu testowego :>

lucyna14

Zadanych pytań: 10

05.09.2010 13:54

Mój mąż jest kucharzem,i twierdzi że najlepszy kosztuje ok.2000zł,jest duży i ostry,długo ostry,a to zależy od jakości stali z jakiej jest wykonany.

lucyna14

Zadanych pytań: 10

05.09.2010 13:54

Mój mąż jest kucharzem,i twierdzi że najlepszy kosztuje ok.2000zł,jest duży i ostry,długo ostry,a to zależy od jakości stali z jakiej jest wykonany.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak