Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

23.10.2016 20:58

Obgotowujecie grzyby leśne?

Odpowiedzi (66)

MonikaW

Zadanych pytań: 41

25.10.2016 07:52

tak w lekko osolonej wodzi z dodatkiem kawałka cebuli

misia123410

Zadanych pytań: 22

25.10.2016 10:09

tak zawsze

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

25.10.2016 11:38

Tak obgotowuje

molanka

Zadanych pytań: 14

25.10.2016 11:50

zazwyczaj tak

Joanna Kryla

Zadanych pytań: 6

25.10.2016 11:57

Nigdy nie obgotowuję o sosu, po prostu smażę z cebulą na patelni, a następnie podlewam wodą. Jeżeli robię z nich pierogi wtedy gotuję .

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.10.2016 12:05

jak mrożę to obgotowuję, a na obiad jak robię to przesmażam tylko

Motorek

Zadanych pytań: 1446

25.10.2016 14:42

ja obgotowuję

Docherro

Zadanych pytań: 6

25.10.2016 14:46

Nigdy do mrożenia nie gotuję grzybów,tracą swój aromat i smak.Oczyszczone i opłukane grzyby duszę na podsmażonej cebulce do miękkości,Zimne porcjuję do woreczków i zamrażam.Tak zrobione mogą być do zupy,sosów itp.A jeśli mrożę już grzyby to oczyszczone i pokrojone,bez gotowania:)

Habibi

Zadanych pytań: 690

25.10.2016 19:02

Nie obgotowuję, bo żal mi wylewać z wywarem całe ich smak i aromat! Wolę poddusić, również do mrożenia. Raz w życiu zamroziłam surowe rydze, a po rozmrożeniu nie dały się jeść, bo czuć było jedynie gorycz.

2milutka

Zadanych pytań: 134

25.10.2016 19:12

Zależy od tego co z nich robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak