Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

12.02.2015 19:27

Od jakiego mięsa ( w kawałkach czy całe) proponujecie mi rozpocząć przygodę z szynkowarem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.02.2015 20:18

zrób prostą mielonkę wieprzową albo w całości włóż kawałek szynki. później będziesz kombinować z mieszankami i przyprawami

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.02.2015 20:47

Ja zaczynałam najpierw od kawałkach a potem już w całości

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

12.02.2015 21:21

moja pierwsza i udana.... http://www.doradcasmaku.pl/przepis/343615/szynkowar-karkowka-z-kolendra-i-pieprzem-kolorowym....html

Odpowiedzi (19)

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.02.2015 19:36

pierwszy raz robiłam w kawałkach pózniej mielone a następnie było w całości ale to niema róznicy jakie ale mi najbardziej smakuje schabik

pacpaw

Zadanych pytań: 266

12.02.2015 21:01

szynka i boczek np na roladę

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.02.2015 21:46

chyba najpierw od mielonki :-).

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.02.2015 23:34

Swoją przygodę z szynkowarem zaczynałam od mielonki.

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.02.2015 23:57

zacznij od mielonki

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.02.2015 23:59

zaczynałam od kawałków .. :)

anilewe13

Zadanych pytań: 8

13.02.2015 00:25

ja zaczynałam od kawałków

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

13.02.2015 07:29

tak jak piszą inni czyli od drobnych kawałeczków

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.02.2015 07:37

ja zaczynałam od kawałków

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.02.2015 08:13

moje początki z szynkowarem to były kawałki mięsa wieprzowego (jak na gulasz), potem mięsa mieszane i mielonki, a na końcu dopiero odważyłam się na mięso w jednym kawałku ;) ale to były czasy, kiedy szynkowar był wielką nowością i można było go kupić tylko w Czechosłowacji ;) Dość zamierzchłe czasy przełomu lat 80/90

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak