Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Paulina82

Zadanych pytań: 60

03.06.2010 16:57

ODSKROBANIE PRZYPALONEJ PATELNI JEST TRUDNYM ZADANIEM.MOŻESZ GO JEDNAK UŁATWIC GOTUJĄC W NACZYNIU TROCHĘ WODY OKOŁO 1/4 WYSOKOŚCI Z 5 ŁYŻKAMI SODY OCZYSZCZONEJ.oDSTAW PATELNIE I ZOSTAW NA KILKA GODZIN

Odpowiedzi (3)

TyTaN

Zadanych pytań: 144

03.06.2010 16:57

tez tak robię:)jak się coś mocno przypali....

pawel6

Zadanych pytań: 2

03.06.2010 19:37

Ja również tak robię:)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

03.06.2010 21:58

Ja zamiast sody używam soli, całość gotuję i wszystko ładnie schodzi. Muszę spróbować Twojego sposobu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak