Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.09.2013 18:34

Ogrodniczki,to pytanie jest do Was - na wiosnę posiałam siedmiolatkę,co powinnam z nią zrobić przed zimą?

Odpowiedzi (17)

alaaa

Zadanych pytań: 201

25.09.2013 19:45

ja też mam taką cebulke, na zimę nie ścinam ,czyszczę na wiosnę suchy i przemarznięty szczypior

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

25.09.2013 20:26

dopiero wiosną oberwij obsuszony szczypior i ciesz się młodym

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

25.09.2013 20:51

tak jak radzą użytkownicy nic z nią nierób

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

25.09.2013 21:07

nic nie rób jedynie zetnij ja bynajmniej robię tak u siebie,jeśli teraz zetniesz to wiosną będzie fajny młody szczypiorek bez przebierania tych suchych

Janina

Zadanych pytań: 159

25.09.2013 21:16

Nic nie robię na zimę, na wiosnę obrywam ze suchych i jest ok;)

anemon

Zadanych pytań: 163

25.09.2013 22:22

Jeśli teraz obetniesz wiosną będziesz miała wcześniej nowy szczypior i nie będziesz musiała grzebać w śród zeschłych badyli. Oczywiście nic Ci nie przemarznie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

25.09.2013 22:31

To już wiem co zrobię:) połowę zostawię ze szczypiorem ,a drugą połowę zetnę jak nie przemarznie /bo ja mieszkam na zimnym wschodzie/ to będę miała szczypiorek na całym zagonku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak