Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

17.08.2013 20:14

Otwarte opakowanie z kremem balsamicznym przechowujecie w lodówce czy w szafce kuchennej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 20:29

trzymam w szafce już 2-3 miesiące i nic mu nie jest :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.08.2013 09:51

Wszystko co otwarte pakuję zawsze do lodówki,w szafkach trzymam tylko sypkie rzeczy.

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.08.2013 20:45

po otwarciu ja trzymam w szafce kuchennej

Odpowiedzi (15)

idealme

Zadanych pytań: 62

17.08.2013 20:18

ja trzymam w lodówce :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 20:19

Otwarte opakowanie trzymam w lodówce

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 20:22

Otwarte opakowanie trzymam zawsze w lodówce

gosia1988

Zadanych pytań: 526

17.08.2013 20:26

ja również zawsze trzymam w lodówce

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

17.08.2013 20:27

też trzymam w lodówce ale czasem się zastanawiam czy słusznie

Mira85

Zadanych pytań: 90

17.08.2013 20:37

zawsze w lodówce

Janina

Zadanych pytań: 159

17.08.2013 20:48

Trzymam w szafce, nic się nie dzieje;)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

17.08.2013 20:54

ja w szafce

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.08.2013 21:00

W lodówce mam sos balsamiczny, w szafce ocet i sama nie wiem czemu ha ha

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.08.2013 21:01

trzymam w lodówce gdyz mogłoby sie zepsuc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak